Het moment dat je confession online komt

Gisteren heb ik eens een confession geplaatst. Niet direct een erge, maar niet iets om trots op te zijn. Het is online gekomen!

Er zit een geheel verhaal achter. Ik en Arseni waren onderweg naar de fitness om onze gratis dagpas te gebruiken in NRG fitness. We gingen met de bus.

via GIPHY

De bus was enorm druk, dus we zaten op elkaar geplakt als een paar sardientjes in blik. Ineens maakte een meisje er een opmerking over tegen mij, en we zijn zo aan een gesprek geraakt. Dit ging over werk tot het persoonlijk leven. Alleen was ik vergeten haar nummer te vragen, dus kwam ik op het briljante idee om op UAntwerpen Confessions een confession te schrijven.

De post

Het is een post met erg veel ‘cringe’ in. Not my finest hour! Maar ach ja, het is weer iets van mijn bucket list: een confession dat ik heb geschreven, geplaatst op UAntwerpen Confessions.

Waarom ik er nu spijt van heb: iemand die in de opmerkingen schreef, zat op dezelfde bus. Hij weet dus wie de post heeft geschreven en voor wie het bedoeld was. Kan in het voordeel werken, maar het is een beetje raar, wel op de grappige manier, maar je wilt natuurlijk niet dat je naam daar staat.

Er zijn natuurlijk wel ergere confessions! Maar dit heeft een rare ondertoon. Of ik specifieker moest zijn, dat weet ik niet. Anders was dit misschien nog raarder? We laten het hierbij, ik geef het gewoon toe op mijn blog dat ik het was en klaar.

via GIPHY

Waarom deed ik dat? Langs de ene kant om gewoon een beetje te lachen, het is altijd wel grappig als je eigen confession online komt. Langs de andere kant, omdat ik het wel een moedige zet vond van haar. Ineens iemand aanspreken op een overvolle bus en daarna een gesprek beginnen? Chapeau! Maar door de zenuwen was ik vergeten haar nummer te vragen…

Het gesprek eindigde toen ik Arseni zag en ernaast ging zitten. Aan mijn medeheren, wat zouden jullie in deze situatie gedaan hebben?

Ut Vivat, Crescat Et Floreat,

Antwerp Student

Volg me op social media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *